Gratis Trailrun trainingen 4 april, 16 mei en 13 juni

blog trainingen LT 05

Beste Trailrunners,

Uit liefde voor de sport organiseer ik drie trainingen in een bos nabij Oosterhout. De afgelopen jaren heb ik een berg ervaring opgedaan binnen de sport Trailrunning die ik combineer met mijn kennis als gediplomeerd sportleraar. Ik deel deze kennis graag met ander lopers om hen verder te helpen hun doelen te bereiken.

Wanneer: Dinsdag 4 april, 16 mei, 13 juni 19:30 – 21:00
Deelnemers: Maximaal 15 per training
Kosten: Gratis
Startlocatie: Pannekoeckenhuys Restaurant De Hannebroeck, Hoevestraat 12, 4903RR Oosterhout

Voor wie is dit?
Voor iedereen die in ieder geval 10km kan hardlopen en vragen heeft over Trailrunning. Vragen over de manier van trainen, over trainingsbelasting, over trainen voor een langere trail dan men tot nu toe heeft gelopen, over het trainen naar een ultra, over trainen voor een ultra in de Ardennen of in de bergen, over trainingsschema’s.

Vragen over materiaalkeuze zijn voor een groot gedeelte persoonlijk en het aanbod is erg groot waardoor een gerichte vraag op Facebook vaak het gewenste resultaat oplevert.

Wat kan je verwachten?
Een trailrun training van 1,5 uur waarbij uitleg wordt gegeven over trainingsmethoden.
Antwoord op je vragen over Trailrunning.
Gezellige sportieve avond.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar marek@acceptnolimits.eu onder vermelding van je naam en de gewenste trainingsdatum (4 april, 16 mei, 13 juni). Maximaal 15 deelnemers per training en wie het eerst komt wie het eerst maalt. Indien je op een later moment toch wil afzien van deelname, laat het dan weten zodat iemand anders je plek kan innemen.

Tot op de Trails!
Marek (en misschien loopt Maarten ook mee….)
marek@acceptnolimits.eu